Volcanotrail Sentral-Amerika

Backpacking i Mellom-Amerika

 

Guatemala ? Honduras ? Nicaragua ? Costa Rica

 

Turens øyeblikk: Strikkhopp. Så mange følelser på ett og samme tidspunkt som det ikke er mulig å beskrive. I tillegg må vi nevne turens eneste nachspill. Noen morsomme timer med interresante samtaler med Craig og Roger i Granada.

 

Turens matopplevelse: Pupusa, en rett fra Nicaragua som vi betalte 5kr for. Dette fra et skittent gatekjøkken. Denne lunsjen ble kjøpt når vi skulle kjøre i 12 timer, så litt skeptisk før vi inntok måltidet. Et annet bemerkelsesverdig måltid var middagen til mammaen vår i Nicaragua. Ikke ante vi hva vi puttet i oss, særlig godt var det heller ikke. Men fint dandert med blad var det.

 

Turens ord/sitat: Roadie. Tash lært oss at om du tar med deg alkohol mens du går kalles det for roadies. Og kult, det må ikke glemmes.

 

Turens skuffelse: Kaldt i både Antigua og Copan. Homestay var også skuffende for vår del.. En ting var at vi ikke klarte å snakke spansk, men at det ikke ble prøvd å finne en annen måte å kommunisere på var et lite nederlag. Det virket ikke som familien var interessert i å snakke eller i det hele tatt kommunisere med oss, TV'en gikk først - hvordan er verden blitt??

 

Turens glede: Gruppa vår. Ikke bare at vi ble kjent med de norske, men også de som var eldre og fra andre land. Det er så givende å snakke med de som har vært overalt og erfart så mye og har så "mye i bagasjen".

 

Turens sted: Roatan- fineste stedet, Granada- koseligste stedet og La Fortuna- natursted. Roatan bydde på hvite strender og blått hav, sol og varme. Granada hadde my historie i seg med mye kultur. Kultur fantes kanskje mest i Antigua, men der ble alt veldig likt. i La Fortuna fikk vi brukt naturen til å oppleve stedet noe som var kjekt, men sentrum var ikke mye å skryte av.

 

Turens ekstra: Dårlig vanntilstrømning overalt hvor vi har vært. Ris og kylling is the thing. Public transportation er et styr uten like (roping, oppkast og salg). Har ikke sett en eneste klesbutikk før vi kom til hovedstaden i costa rica. Små porsjoner med mat. Sterke drinker. Dårlige veier, og masse høns, hester og gris langs veiene. No hablo ingles.

 

pura vida!

♥Anna&Andy

Én kommentar

cakemistress

22.02.2015 kl.13:46

for en herlig blogg du har! gleder meg til å se mer av denne :D

Skriv en ny kommentar

hits