Ipanema Del2

03.Mars Rio -Ipanema

Ipanema er bra, og Rio er en fantastisk by! Siden sist har jeg vært på engelsk pub for å se rugbykamp mellom Irland og England. Var der sammen med guttene fra hostellet, både de fra Irland og Israel. Kledd i grønn trøye lå alt til rette for en god formiddag. Seieren gikk til Irland, så stemningen var veldig god på vei hjem til hostellet.
Jeg har testet utelivet et par kvelder. Brasilianske jenter, og gutter forsåvidt kan virkelig å bevege den kroppen sin. Fredagen var bra, mandag var ok. Capiriniha er det litt for mye av!
Lørdagskvelden var jeg med Alexandre. Vi var på stranden arpoador, og en utsiktspost med utsikt over Ipanema. Tenk at jeg skulle være så heldig å få møte han dagen etter jeg kom til Rio. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor han er så snill og bruker tid på meg når han vet jeg skal dra videre.
En annen gutt på hostellet, Erik, har jeg også snakket med. En liten raring som ikke har smartphone og som kun spiser et måltid om dagen for å få energi i føttene ikke magen.
Har vært både på Copacabana beach og ipanema beach. I dag kom det bort en gutt til meg. Han hadde rastafletter, hatt og hadde med seg metallt-tråd. Mens vi snakket sammen lagde han hjerter, blomster og stjerner samtidig som navnet mitt av trådene. Han fortalte at han drev med graffiti. Så når han satt der fikk han tegnet litt også.


I dag var jeg med på en guidet tur gjennom Rocinha, en av favela-områdene her. Veldig interessant å se. Hadde forventet at husene skulle ha dårligere standard, men at området var mer strukturert. Ble også overrasket over at de hadde små butikker ned gatene. Gatene hadde ikke noe navn, kun tall. Det var maks plass til to i bredden og var skikkelig bratt. Det var søppel overalt!! Søplet heiv de bare ut av vinduene sine så det havnet på gaten under de. Det var flere plasser det luktet skikkelig ille. Og i å med de ikke var mer plass på bakken, bygget de nye hus i høyden. Ikke rart det var flere av husene som hadde bekket over. I en av gatene hadde et hus tatt med seg 14 andre da det knakk sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits