Ilha Grande

6.mars Ilha Grande

Bilfri øy med strender er ikke det værste. Øyen er stor 150km rundt hele, men "sentrum" er lite. Tror ikke det er en underdrivelse om jeg sier det kan være 10gater her. Alle disse fikk jeg sjekket ut timer etter jeg hadde ankommet. Atter en gang hadde jeg et problem med varmen. Har sett mange landkrabber, fasinerende dyr. Måten de går på og vasker øynene er morsom.
Hostellet er greit. Ingen aircondition, wifi er til og fra, trestubber å sitte på, men snille folk. Atter en gang ender jeg opp med engelskmenn eller fra USA. De er god i engelsk!
I skrivende stund er livet himmelsk. Sitter i en båt utafor en av ilha grandes mange strender med buffalo soldier på anlegget. Vinden blåser i håret og båten følger rytmen til bølgene. Er på båttur rundt hele øya sammen med Luke og Ash. Engelskmenn jeg møtte på bussen fra Rio.
I går møtte jeg turens hittil kuleste fyr! Carlos fra Miami på 36år. Så utadvendt, nyskjerrig og engasjert fyr har jeg aldri møtt før. Han spilte et spill med meg hvor jeg skulle forestille meg ting han sa. Etter en time skulle han tolke hva jeg hadde sagt å fortelle meg litt om meg. Da hadde jeg ikke fortalt noe om meg selv, kun farger, farger og størrelser på det jeg skulle forestille meg. Tilslutt satt han å beskrev meg bedre enn jeg kunne gjort selv.
Senere tok vi en drink rundt en av de lokale bandene som spilte i gata.
9.Mars: Hostellet mitt har vært uten elektrisitet helt siden fredagskveld. Og hele øya har vært uten på kveld og natt. Kjempestemning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits