Ukutula Lion Farm

26.Mars Ukutula Lion Farm

En uke på løvefarmen å jeg er like hel! Jeg har det bra, men det er flere ganger jeg har stilt meg spørsmålet hva det er jeg har betalt for. Dagene vi jobber sammen med løvene er artige og interresante. Jeg har gått fra å aldri ha rørt en kattepus før til å leke med løver i tenårene, stolt over meg selv der altså. Babyene er sjarmiser selv om de biter og klorer. De går fra å være lekete til å sovne i hendene dine på et knips. Veldig koselig å ligge med tigere og løver som om kun noen måneder ikke kan ha mer kontakt med mennesker.

Også har vi jo like mange dager hvor vi ordner alt rundt dyrene. Altså rydder bur, kutter opp ku,hest osv som skal være mat til løvene og andre drittjobber (bokstavelig talt). Disse dagene betaler jeg også for.

I helga drar jeg og romkameraten min Emilie på safaritur. Vi skal til kruger nasjonalpark som er like stor som Nederland i areal! Så nå ligger kamera på lading (som forresten fikk seg en skikkelig trøkk da det var noe tull med elektrisiteten her forleden dag. Noe som førte til at alt av lader og adapter nå er brent og helt svart).

Tidligere denne uken var vi på utflukt for å se på elefanter. Gjorde egentlig ikke så mye stilig der, så det var litt skuffende. Men kult å se afrikanske elefanter, litt større enn asiatiske.

Gårkveld ble tilbragt ute på bushparty. 20minutter på lasteplanet til pickupen å vi kom fram til en bålplass midt i bushen. Her spilte vi musikk, drakk smirnoff (med hele 7%) og det beste av alt, tente bål. Artig opplevelse som jeg var så heldig å få være med på.

Men i dag, etter vasking av løveinnhegning, fikk jeg være med på noe som var enda stiligere. Vi gikk tur i to timer med løver på to år. Løvene sprang rundt oss mens vi gikk ut i det fri. Så fint å se dyrene ute i den frie naturen. Var en spesiel opplevelse å gå der med dyr som kan angripe deg når som helst.

3 kommentarer

Stine Tokle

27.03.2015 kl.14:04

SÅ fantastisk! :)

trixxey

27.03.2015 kl.14:32

spennende :D

Iselin Renée

27.03.2015 kl.15:16

så spennende :)

Skriv en ny kommentar

hits