Crazy Pattaya

21. April
Etter 16 timer i flysete og noen timer i Dubai var jeg på trygg grunn i Bangkok. Fløy med Emirates, noe som har vært det beste selskapet hittil på turen. De første to nettene ble tilbragt på hotell, med hotellfrokost. Veldig ålreit å sove ut, vende seg til tidsfordkjellen og å savne de i Cape Town på eget rom. Før jeg flyttet til hostel brukte jeg tiden på å ligge ved bassenget, spise på sizzler og ta massasje. På fredag flyttet jeg unna sentrum, inn til Jomtien og på hostel pocko. Møtte Tslil som var her i Pattaya på ferie for lunsj også dro vi ut å feiret thailandsk nyttår. Vi kjøpte oss vanngevær å vandret opp og ned beachroad flere ganger. Dro hjem, så hadde Chit fra Singapore sjekket inn. Litt senere dro vi for å spise middag. Ble klissblaut igjen. Siste dag av songkran var helt van(n)vittig!! Kan ikke beskrives, må oppleves! Hadde det råmorsomt og veldig glad for å få oppleve feiringen.
I går var jeg og Chit på Koh Larn, en nydelig øy utenfor Pattaya. Her kjørte vi mopedtaxi, drakk fruktshakes og prøvde å sole oss i den nesten uutholdelige varmen. På kvelden var vi ut i partygaten walking street. Først var vi på icebar i -12. Her ble vi ikke lenge da Chit hadde litt vansker med temperaturen. Senere gikk vi på GoGobar, her fikk jeg litt vansker. Gamle grisete menn som sitter å glaner og flørter med unge jenter er ikke kult. Æsj.

Én kommentar

Tine

21.04.2015 kl.16:42

Jeg må nesten begynne å følge bloggen din :) gå inn på bloggen min og trykk "legg til som venn" så kan vi følge hverandre :)

Skriv en ny kommentar

hits